Matkamestarit Oy:n laatulupaus

 

1) Matkamestarit Oy tarjoaa seuraavanlaisia liikennepalveluita.
• Koululaiskuljetukset
• Tilausliikenne
• Valmismatkat


2) Palvelutarjontamme löytää kotisivuiltamme, paikallislehdestä sekä facebook sivuiltamme. Koululaiskuljetuksissa muutoksista ilmoitamme kouluille ja oppilaiden vanhemmille puhelimitse sekä Muhoksen kunnan käyttämän Wilma-järjestelmän kautta mahdollisuuksien mukaan.


3) Matkamestarit Oy:n koululaisvuoroilla käyvät maksuvälineenä käteisen lisäksi kaikki matkahuollon myymät liput.
• Hinnoittelussa noudatamme Matkahuollon hinnoittelua.
• Tilausliikenteen hinnat sovitaan tapauskohtaisesti.

4) Linja-automme ovat siistejä ja varustettu asianmukaisin varustein. Ajoneuvomme on suunniteltu ensisijaisesti tilausliikenteeseen, ja lähes kaikissa ajoneuvoissamme on tavaratila matkustajien matkatavaroille. Matkustajien turvallista liikkumista helpottamaan on autoihimme lisätty erilaisia tukikahvoja.

5) Mahdolliset reklamaatiot käsittelemme tapauskohtaisesti mahdollisimman nopeasti. Mahdollinen hinnan palautus / sopimuksen purku tai vahingonkorvaus käsitellään tapauskohtaisesti siten että kaikkien osapuolten näkemys tulee huomioitua.

6) Matkamestareiden linja-autot on suunniteltu pääsääntöisesti tilausliikenteeseen. Vammaisten ja liikuntarajoitteisten apuvälineiden kuljetus onnistuu, mutta tämänhetkiset linja-automme eivät ole varustukseltaan ”esteettömiä”.

Henri Korva
Matkamestarit Oy